آمار بازدید کنندگان
بازديدکنندگان اين صفحه: 4760
بازديدکنندگان امروز: 26
کل بازديدکنندگان: 174490
بازديدکنندگان آنلاين: 5
زمان بارگزاري صفحه: 0.6250 ثانيه
اخبار > درمان آنفولانزا در طب سنتی


  چاپ        ارسال به دوست

درمان آنفولانزا در طب سنتی


طرح درمان آنفولانزاي در طب سنتی

1.صبح ناشتا

بارهنگ، تخم‌شربتي، قدومه، بالنگو، نيلوفر، بابونه، بادرنجبويه، عناب، گل‌سرخ، پرسياوش، زرشك‌آبي، تخم‌كاسني از هركدام 5 گرم.

2ساعت 10 صبح بارهنگ يك قاشق غذا خوري بارهنگ را در يك ليوان آب جوش مخلوط و با شكر شيرين كرده ميل كنيد.

3.نيم ساعت قبل از ناهار و شام عرق مرزنجوش، اسطوخودوس، بنفشه، آويشن و كاكوتي از هركدام يك شيشه مساوي تهيه كنيد. عرقيات را با هم مخلوط و هر بار يك استكان ميل كنيد.

4.جوشاندني روزي 3 بار بعد از هر غذا بارهنگ، قدومه، آويشن، گل‌ختمي، پنيرك، زوفا، تخم‌گشنيز، بنفشه. داروها را مساوي گرفته با هم مخلوط و با هاون برقي آسياب نماييد، هر بار يك قاشق غذا خوري آن را با دو ليوان آب روي شعله ملايم بجوشانيد تا يك ليوان بماند، صاف كنيد و با كمي شكر يا شكر قرمز شيرين كرده ميل كنيد.

5. رژيم غذايي ظهرها يك روز درميان سوپ گشنيز ميل كنند كه با مواد زير پخته شده باشد: سبزي گشنيز، اسفناج يا برگ چغندر، عدس، كمي برنج، يك حبه سير، پياز، ماهيچه گوسفند يا مرغ بدون چربي، كمي فلفل قرمز، نمك و زرد چوبه. يك روز در ميان ديگر و هرشب از ليست غذاهاي زير ميل كنيد:

1-آش جو با لوبيا :

جو پوست كنده كه با لوبيا، يك حبه سي، پياز ونمك و فلفل قرمز هر شب روي شعله ملايم تا صبح پخته شود. هنگام مصرف كمي روغن زيتون با آبليمو اضافه گردد.

2-سوپ نخود فرنگي :

سبزي نعناع، جعفري، گشنيز همراه با هويج رنده شده و پياز و يك حبه سير و كمي جو و عدس و در صورت تمايل ماهيچه گوسفند يا مرغ بدون چربي با آن پخته شود. چاشني آن زرد چوبه و نمك باشد.

3-سيراب و شيردان و جگر سفيد گوسفند كه چربي آن را گرفته ولي پرزهاي آن را نگرفته باشيد، با پياز نمك و زردچوبه و يك حبه سير روي شعله ملايم پخته شود. هنگام مصرف كمي فلفل قرمز وآبليمو به آن اضافه كنيد.

4-سوپ كلم گل :

  كلم گل، با سبزي گشنيز و جعفري، هويج، ماهيچه گوسفند يا مرغ بدون چربي، يك حبه سيربا نمك و زردچوبه و پياز پخته شود. هنگام مصرف كمي آبليمو و فلفل قرمز اضافه كنيد.

  5-كته گشنيز :

برنج و سبزي گشنيز كه كاملاً مغز پخت شده باشد، همراه با ماهيچه گوسفند يا مرغ بدون چربي كه با نمك و پياز و زردچوبه و يك حبه سير آب پز شده باشد. 6-سوپ بلال : دانه هاي بلال، عدس، جو، هويج، سبزي گشنيز، يك حبه سير همراه با پياز و نمك و زردچوبه روي شعله ملايم پخته شود. تذكر: يك و نيم ساعت بعد يك فنجان دمكرده آويشن و يا عرق آويشن رقيق شده با آب جوش ميل كنيد. پرهيز از : ماست، ترشي، آب يخ، بستني، سرخكردني، نوشابه، كله پاچه، خربزه و انگور، غذاهاي پرچرب، روغن‌هاي مايع و جامد نباتي، سوسيس، كالباس، نوشابه، چيپس، پفك و اغذيه بسته بندي

6. بخور محيطي مقداري تخم گشنيز و آويشن و نعناع و امثال آن را با مقداري آب در اتاق آرام آرام بجوشانيد تا محيط خانه را ضدعفوني نمايد. اگر هر روز مقداري اسفند و پوست پياز و كندر و امثال آن را در خانه دود كنيد بسيار مفيد خواهد بود. 7. بخور مستقيم تخم‌گشنيز200گرم، نعناع و پونه هر كدام 50 گرم نيم كوب و مخلوط كنيد. هر شب يك استكان در ظرف آب بجوشانيد و به مدت 10 دقيقه زير چادر بخور دهيد. سپس با آب ولرم شده بخور داخل بيني استنشاق كنيد و پس از آن در هر سوراخ بيني يك قطره روغن بنفشه بادام بچكانيد.

7. انگشت پيچ آب سيب، آب هندوانه، آب به از هركدام مساوي بگيرند و با هم مخلوط و به اندازه نصف وزن خودش شكرقرمز يا عسل خوب اگر در دسترس بود و يا قند. روي شعله ملايم بجوشانند تا كاملاً غليظ گردد آنطور كه پس از سرد شدن مانند شكلات سفت و سخت گردد، قبل از سرد شدن به تكه‌‌هاي شكلات تفسيم كنند و روزي 3 بار هربار يك شكلات دردهان گذاشته و بمكند.

استاد سيد محمد موسوي


٠٩:٥٢ - چهارشنبه ٢٥ آذر ١٣٩٤    /    شماره : ٢١٨٤٢    /    تعداد نمایش : ٢٠٦



خروج