• 1394/11/14 - 12:56
  • 21
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران:

کارانه پرستاران به طور متوسط به یک میلیون تومان در ماه رسید

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: کارانه پرستاران بعد از طرح تحول سلامت حدود سه برابر افزایش یافت و به طور متوسط پرستاران حدود یک میلیون تومان در ماه کارانه می گیرند.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: کارانه پرستاران بعد از طرح تحول سلامت حدود سه برابر افزایش یافت و به طور متوسط پرستاران حدود یک میلیون تومان در ماه کارانه می گیرند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، علی جعفریان روز سه شنبه در نشست خبری مسئولان این دانشگاه با خبرنگاران درباره کارانه پزشکان و پرستاران بعد از اجرای طرح تحول سلامت افزود: فقط 11درصد منابع طرح تحول سلامت که به این دانشگاه اختصاص داده شده به گروه های پزشکی به عنوان کارانه پرداخت شد که این میزان نیز به طور مشخص بابت سه کار مشخص شامل حضور متخصص مقیم در اورژانس، ارتقا ویزیت و ترویج زایمان طبیعی هزینه شده است.

جعفریان افزود: از ابتدای اجرای طرح تحول سلامت از 15 اردیبهشت سال 93 تا پایان آذر سال 94، 280 میلیارد تومان منابع برای اجرای طرح تحول سلامت به این دانشگاه آمده که از این رقم 208 میلیارد تومان پولی بوده که قبلا مردم از جیب خود پرداخت می کردند و در واقع برای کاهش پرداخت از جیب مردم هزینه شده است.

رئیس  دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در کل 15 بیمارستان این دانشگاه افزایش درآمد پزشکان از تیر 92 تا آبان 93، 42 درصد و از آبان 93 و بعد از ابلاغ تعرفه های جدید 59 درصد بوده است و در مجموع درآمد پزشکان 120 درصد  رشد داشت.

وی با تأکید بر اینکه درآمد پزشکان از تیر 92 تاتیر94، 1.2 برابر شده است، گفت: به صورت میانگین ماهانه دانشگاه علوم پزشکی تهران 75 میلیارد تومان در بیمارستان‌های خود هزینه می‌کند که فقط 31 درصد این مبلغ به عنوان هزینه‌های پرسنلی به پزشکان، پرستاران و کادر اداری پرداخت می‌شود

وی ادامه داد: در این مدت کارانه ها در گروه پرستاری نیز تقریبا سه برابر شد به این معنا که کارانه پرستاران قبل از اجرای طرح تحول سلامت کمتر از 300 هزار تومان بود و اکنون به طور متوسط به یک میلیون تومان رسیده است.

جعفریان گفت: البته پرستاری در بیمارستان روزبه داشتیم که کارانه 100 هزار تومانی او اکنون 300 هزار تومان شده و پرستاری نیز در یکی از بیمارستان‌های شلوغ داشتیم که کارانه‌اش از 600 هزار تومان به یک میلیون و 800 هزار تومان رسیده است.

وی افزود: درآمد بیمارستان  به صورت کارانه بین پرسنل تقسیم می شود، قبل از طرح تحول سلامت سهم پرستاران از این درآمد 22 درصد بود که بعد از اجرای این طرح به 27.5 درصد افزایش یافت.

وی ادامه داد: این دانشگاه 1100 نفر پرسنل پزشک دارد که کارانه دریافت می کنند. از این تعداد بیش از 500 نفر تمام وقت جغرافیایی هستند یعنی فقط در سیستم دانشگاهی کار می کنند و مطب ندارند.

وی تصریح کرد: متوسط کارانه ای که در تیر سال 94 به یک هزار و 100 پزشک پرداخت کرده ایم به طور متوسط 11 میلیون و 200 هزار تومان است و به طور متوسط برای پزشکان تمام وقت 17 میلیون تومان و برای پزشکان غیر تمام وقت 7 میلیون تومان است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران اضافه کرد: کارانه 37 درصد هیات علمی این دانشگاه کمتر از 5 میلیون تومان و کارانه 56 درصد آنان تا 10 میلیون تومان است. 75 درصد هیات علمی ما کمتر از 20 میلیون تومان و 92 درصد کمتر از 40 میلیون تومان کارانه می گیرند و 9 درصد بیشتر از 40 میلیون تومان کارانه دریافت می کنند.

وی با رد کارانه های 100 میلیونی گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران بیشتری تعداد استاد تمام را در بین دانشگاههای علوم پزشکی کشور دارد و فقط 2.3 درصد پزشکان این دانشگاه معادل 30 نفر کارانه ای در حدود 70 میلیون تومان دریافت می کنند و سقف کارانه ها نیز 70میلیون تومان تعیین شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: باید از این پزشکان برجسته و حاذق که فقط در بخش دولتی در خدمت بیماران هستند و خدمات ارزشمندی ارائه می کنند، قدردانی کنیم.

جعفریان تاکید کرد: پول های طرح تحول سلامت صرف کارانه ها نمی شود و در حال حاضر برای یک عمل جراحی پیچیده با ضریب k10 در بیمارستان های دولتی 88 هزار تومان دریافت می شود در حالی که این رقم در بیمارستان خصوصی 380 هزار تومان است.

وی گفت: من به عنوان یک جراح کبد ماهانه یک میلیون و 200 هزار تومان کارانه دریافت می کنم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه از برج اردیبهشت تا

  • گروه خبری : اخبار اصلی
  • کد خبر : 22430
کلمات کلیدی