• 1394/07/06 - 09:20
  • 9
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس مرکز اورژانس کشور:

آمادگی کادر بیمارستانی برای مقابله با مرس ضروری است/ نقش مهم مردم در پیشگیری از کرونا ویروس

رئیس مرکز حوادث و فوریت های پزشکی کشور با تاکید بر لزوم آمادگی کادر بیمارستانی برای مقابله با کرونا ویروس از مردم خواست به توصیه های مسئولان بهداشت و درمان برای پیشگیری از این بیماری عمل کنند.


رئیس مرکز حوادث و فوریت های پزشکی کشور با تاکید بر لزوم آمادگی کادر بیمارستانی برای مقابله با کرونا ویروس از مردم خواست به توصیه های مسئولان بهداشت و درمان برای پیشگیری از این بیماری عمل کنند.

به گزارش وب دا، دکتر امین صابری نیا در نشست آمادگی نظام سلامت کشور برای بازگشت حجاج (پیشگیری از ویروس کرونا) با اشاره به استقرار پایگاه های بهداشتی در 19 فرودگاه محل بازگشت حجاج در کشور گفت: کمیته ای در بحث کرونا ویروس که شیوع بالایی در عربستان دارد، تشکیل شده است؛ ضمن اینکه طبق شیوه نامه ای مناسب از اورژانس پیش بیمارستانی، اورژانس بیمارستانی و بیمارستان ها خواسته شده آمادگی لازم را داشته باشند.

وی افزود: امیدواریم که کرونا ویروس وارد کشور نشود اما در صورت ورود این بیماری، آمادگی برخورد و جلوگیری از انتشار آن را داریم.

دکتر صابری نیا از تشکیل کمیته ای متشکل از کارشناسان مجرب در وزارت بهداشت خبر داد و گفت: این کمیته تمام شرایط را بر اساس زیرساخت ها و ساختار بهداشت و درمان و بیمارستان های کشور مورد ارزیابی قرار می دهد و برنامه عملیات منسجمی را به تمام دانشگاه های علوم پزشکی به ویژه به 19 دانشگاهی که حجاج در فرودگاه آن شهرها پذیرش می شوند، ابلاغ کرده تا آمادگی لازم را داشته باشند.

رئیس مرکز حوادث و فوریت های پزشکی کشور با بیان اینکه نگاه ما کشوری است و تمام دانشگاه ها برای مقابله با بیماری مرس آماده اند، افزود: مراقبت های بهداشتی برای پیشگیری از انتشار این بیماری ادامه خواهد داشت. گرچه لازم نیست تمام سیستم اورژانس بیمارستانی را مجزا کنیم بلکه برنامه ریزی بیشتر به صورت نرم افزاری و آموزشی و چگونگی برخورد با بیمار مبتلا به ویروس کرونا است.

وی بیشترین حجم انتقال کرونا ویروس را در بیمارستان ها اعلام و تاکید کرد که یبمارستانها باید آمادگی لازم برای پیشگیری از این بیماری را داشته باشند.

صابری نیا استفاده از ماسک جراحی، دستکش برای معاینه و در مواقعی که بیماری تشدید می شود استفاده از محافظ های کنترل کننده را برای جلوگیری از انتشار بیمارستانی مناسب دانست.

وی ضمن بیان توصیه هایی به حجاج و خانواده های آنان گفت: باتوجه به اینکه دوره کمون کرونا ویروس دو هفته طول می کشد، خانواده ها برای بازدید از حجاج دو  هفته صبر کنند تا احتمال ابتلا به بیماری کم شود. ضمن اینکه توصیه می شود از روبوسی و دست دادن با حجاج پرهیز و حجاج نیز مراسم ولیمه را با تاخیر برگزار کنند.

رئیس مرکز اورژانس کشور ضمن تسلیت مجدد حادثه منا گفت: پس از حادثه منا با شرایط بحرانی مواجه شده ایم زیرا مشخص نیست وضعیت مصدومین ما که در بیمارستانهای عربستان مداوا شده اند، چگونه است. بنابراین باید نگاه مان پیشگیرانه و مراقبتی باشد؛ با این حال خود مردم در پیشگیری از انتشار این بیماری نقش مهمی دارند.

  • گروه خبری : اخبار اصلی
  • کد خبر : 20980
کلمات کلیدی