• 1394/03/21 - 09:15
  • 13
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
رئیس دانشکده پرستاری ارتش:

حضور هوشمندانه پرستاران در انتخابات نشان دهنده قدرت صنف است

رئیس دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی ارتش گفت: حضور هوشمندانه پرستاران در انتخابات نظام پرستاری ثابت می کند که جامعه پرستاری جامعه ای منسجم، قدرتمند و حاضر در صحنه است و مطالبات خود را از مسیر قانونی پیگیری می کند.



آرمین زارعیان در گفت و گو با خبرنگار نظام پرستاری با تأکید بر ضرورت حضور حداکثری جامعه پرستاری در انتخابات پیش رو گفت: تردیدی نیست که حضور تمام پرستاران در انتخابات نظام پرستاری امری لازم و ضروری است و طبیعی است که هر نظام صنفی که بتواند آرای بیشتری از اعضاء خود را پشت سر داشته باشد، قدرت چانه زنی و تعامل افزون تری برای اخذ امتیازات و احقاق حقوق حرفه دارد.

وی افزود: بی شک با حضور هر چه بیشتر در انتخابات قدرت صنف افزایش می یابد البته نباید از واژه قدرت برداشت اشتباهی صورت گیرد زیرا قدرت به این معناست که بتواند تأثیرگذاری بیشتری در ارتقاء خدمات و نهایتاً ارتقاء سلامت مددجویان و مردم داشته باشد و این حسنی است که انتخابات دارد.

رئیس دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی ارتش ادامه داد: جامعه پرستاری با مشارکت خود در انتخابات می توانند نمای بیرونی زیبا و جذابی از انسجام، همبستگی، وحدت و یکپارچگی صنف و حرفه را به نمایش گذارند و بالعکس هر چه میزان مشارکت کمتر باشد و افرادی که انتخاب می شوند با قدرت رأی کمتری وارد عرصه شوند، نمای خارجی صنف جذاب نخواهد بود و چه بسا تردید ایجاد شود در اینکه پرستاران بر خلاف آنچه ادعا می کنند، وحدت و یکپارچگی لازم را ندارند.

وی چهارمین دوره انتخابات نظام پرستاری را با توجه به شرایط و اتفاقات اخیر دارای ارزش و اهمیتی دو چندان خواند و گفت: حضور هوشمندانه پرستاران در این انتخابات ثابت می کند که جامعه پرستاری وحدت رویه دارد و جامعه ای منسجم، قدرتمند و در صحنه است و بدیهی است که مشارکت حداکثری پرستاران در انتخابات نشان می دهد که قدرت پرستاران کم نیست و کسانی که به جز این تصور می کنند، به خطا رفته اند و پرستاران در صورتی که ضرورت ایجاب کند، در هر حال برای احقاق حقوق قانونی و صنفی خودشان در صحنه هستند و بی تردید آن را مطالبه خواهند کرد.

دکتر زارعیان افزود: بنابراین اگر اعتراضی نیز به وضع موجود وجود دارد، قطعاً راهکار شرکت در انتخابات است و نمی توان به بهانه نارضایتی از برخی عملکردها نسبت به شرکت در انتخابات دلسرد شد زیرا این توجیه هیچ پشتوانه منطقی ای ندارد.

وی تصریح کرد: حتی اگر بپذیریم گروه های منتخب فعلی در هیئت مدیره های نظام پرستاری در سراسر کشور و شورای عالی نظام پرستاری یک قدم کوچک نیز برای ارتقاء حرفه برداشته باشند، همین قدم کوچک نیز ارزش این را دارد که افراد مجدداً بروند و رأی بدهند و عدم حضور هیچ کمکی نمی کند و حتی اگر خواهان تغییر هم هستیم لاجرم باید از مجرای انتخابات وارد عمل شد.

رئیس دانشکده پرستاری ارتش افزود: حتی اگر این تصور وجود داشته باشد که در دوره های گذشته کم کاری شده است که بنده چنین تصوری ندارم، باید از مسیر انتخابات سعی در گزینش افراد مورد نظر کرد و اگر غیر از این باشد جای تأمل و تعجب دارد.

وی با تأکید بر لزوم اتخاذ سیاست ها و برنامه هایی از سوی سازمان نظام پرستاری برای تسهیل حضور حداکثری پرستاران در انتخابات پیش رو گفت: به عنوان مثال برخی همکاران به دلیل عدم تمدید کارت عضویت امکان شرکت در انتخابات را ندارند که سازمان می توانند همانند همیشه با لحاظ یکسری تسهیلات به رفع این مسئله کمک کند و تا حد امکان فرصت حضور برای همگان را فراهم سازد.

دکتر زارعیان ضمن مقایسه ای بین انتخابات صنفی و سیاسی با بیان اینکه ما در کشوری زندگی می کنیم که همواره در مورد انتخابات بحث هایی شکل می گیرد، گفت: انتخابات صنفی نیز همچون انتخابات سیاسی حائز اهمیت است و چه بسا از اهمیت دو چندانی نیز برخوردار است زیرا هم تعداد افراد کمتر است و هم مقاصدی که برای انتخابات صنفی تعریف می شود با مقاصدی که برای انتخابات سیاسی لحاظ می شود، کاملاً متفاوت است.

وی افزود: در انتخابات سیاسی هر فردی با هر عقیده ای ممکن است نسبت به شرکت یا عدم شرکت در انتخابات تصمیم گیری کند و هر کدام از این تصمیمات معنای خاص خود را دارد ولی عدم حضور در انتخابات صنفی هیچ معنایی جز تضعیف صنف و اختلال در وحدت و انسجام صنف نداشته و نخواهد داشت و بی تفاوتی و بی توجهی به انتخابات صنفی با هر بهانه و توجیهی، هیچ ثمره ای عاید کسی نمی کند.

رئیس  دانشکده پرستاری ارتش، سازمان نظام پرستاری را به عنوان قوی ترین و شناخته شده ترین نهاد صنفی در عرصه پرستاری برشمرد و گفت: اگر خواهان تغییر و تحول و ارتقاء حرفه هستیم لازمه آن حضور در انتخابات و انتخاب منتخبانی است که پشتوانه قوی ای از حمایت ها و رأی اعضا را به دنبال دارند.

وی افزود: بی شک در آینده پس از انتخابات همه به این موضوع توجه دارند که چه تعداد افراد وارد انتخابات شدند و چه افرادی با چه تعداد رأی انتخاب شده اند و بدیهی است که اگر افرادی با رأی بالا منتخب جامعه پرستاری باشند از قدرت چانه زنی بیشتری برای احقاق حقوق مردم و پرستاران برخوردارند.

دکتر زارعیان یادآور شد: لذا اگر کسی قائل به تغییر نیز است باید رأی بدهد و این تغییر از صندوق انتخابات امکان پذیر است .

  • گروه خبری : اخبار اصلی
  • کد خبر : 19883
کلمات کلیدی