مدیرکل دفتر آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت:
والدین ذائقه کودکان را به مصرف غذاهای کم نمک عادت دهند
مدیرکل دفتر آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت در نشست خبری بسیج ملی کاهش مصرف نمک گفت: والدین ذائقه کودکان را به مصرف غذاهای کم نمک عادت دهند.
مدیرکل دفتر آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت در نشست خبری بسیج ملی کاهش مصرف نمک گفت: والدین ذائقه کودکان را به مصرف غذاهای کم نمک عادت دهند.
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (وب دا)؛ دکتر شهرام رفیعی فر در نشست خبری بسیج ملی کاهش مصرف نمک، با اشاره به این که روزانه هر ایرانی 310 گرم نان که معادل 10 کف دست است مصرف می کند، گفت: با این 310 گرم نان مصرفی در روز، 5 گرم نمک نیز توسط نان دریافت می شود.
وی مضرات مصرف نمک را مانند سم سفیدی در کنار دو سم سفید دیگر یعنی شکر و هروئین بیان کرد.
دکتر رفیعیفر در ادامه با بیان اینکه حتی آب حاوی سدیم است، افزود: از آنجا که کودکان به انتخاب والدین توجه می کنند بنابر این لازم است که والدین در انتخابهای خود دقت کنند و مصرف نمک در کودکان را کاهش دهند تا ذائقه آنها به غذای کمک نمک عادت کند.
مدیرکل دفتر آموزش و ارتقاء سلامت همچنین بر عدم استفاده از کیک و شیرینی به دلیل وجود نمک و شکر در آنها در مراسم پذیرایی تاکید کرد./